Cocktailparty

Igår hade Cecilia bjudit in till Cocktailparty. Tanken var enkel och genialisk; alla som kommer tar med sig varsin spritsort och sen har man spritknytkalas! :) När alla hade packat upp sina spriter, likörer, juicer, bär, läskar m.m. såg det ut som en riktig bar där på köksbänken. Bara till att börja blanda!

Själv hade jag med mig bl.a. en romflaska, ananasjuice och kokosmjölk för att göra min favoritdrink - piña colada! Jojo, man tackar... att dricka kokosmjölk... ja vad ska man säga, förutom att man efter ett tag (ganska kort faktiskt) börjar bli lite lätt illamående och tankarna drar sig osökt till varm sololja spetsad med lite sprit... Jag antar att jag tog lite fel proportioner! ;) Hur som helst var det en riktigt lyckad kväll och vi hade hur kul som helst!
   

en liten blomma



Fick en liten blomma idag av Markus när han kom hem från affären... Då blir man glad! :)
Han tyckte synd om mig som pluggade... hehe...


Förvirrad

Vi har beställt en ny bäddsoffa som ska komma om nån vecka, vilket innebär att vi måste sälja vår gamla (obäddbara soffa). Så vi satte ut den på annons på Blocket och flera hörde av sig. Så nyss var det ett par som var här och tittade på den och ville köpa den, varpå jag sedan de åkt hem, går in på min mail för att maila de andra som har varit intresserade att soffan är såld. Sagt och gjort, jag knåpade ihop ett litet mail och tryckte på skicka. Efter några sekunder ploppar det upp "Du har fått ett nytt mail från Maria" Jag öppnade det och ja, då visade det sig att jag har skickat iväg mailen till mig själv! :) Så där fick jag ett trevligt mail: 

Hej!
Tänkte bara meddela att soffan är såld. 
Tack för visat intresse!

Mvh Maria

 Men det klart, det kanske är bra att skicka mail till sig själv så att jag vet om att soffan är såld! ;p


Ut med det gamla!


In med det nya!

nytt





Har fått låna en häftapparat av Susanne... en sån kan man göra mycket roligt med... t.ex. en liten tavla :)


Äntligen helg!

Herregud.. jag hade hemtenta i företagsekonomi förra veckan från torsdag morgon till fredag eftermiddag... den började bra o vi hade koll på läget... trodde vi... så vi avslutade där på torsdagen - trötta men med ett glatt humör o hopp om framtiden... MEN... sen kom fredagen... jäklar vad timmarna flög iväg... (o inte fan var det för att företagsekonomi är så roligt) men, men... när klockan började närma sig 15 fick vi lite lätt psykbryt över att fortfarande inte ha fått till det, o började ringa härsan tvärsan till alla möjliga i klassen som vi tänkte kunde sitta inne på ett bra svar... fick till slut napp o skrev som galningar för att hinna klart innan tentan skulle lämnas in kl 16... o vi VAR klara kl 16... men den lilla lilla parentesen var att vi befann oss uppe på ersboda, ca 10 minuters färd till skolan... OCH att vi inte hade skrivit ut de förbannade papperen från våra datorer...

Vi kan väl bara säga som så... bilen fick känna att den lever, susanne fick mer eller mindre hoppa ur bilen i farten för att springa upp till lärarens rum med våra tentor... *stress* men det gick bra! ;)

sen hade inte stressen släppt, så när jag skulle köra hem susanne körde jag fortfarande som en galning med tvärnitar här o där... men vi överlevde även den bilfärden! ;p

sen har vi som sagt varit lediga en vecka... eller "lediga" som nog de flesta andra ser det som... de smarta personerna har använt "ledigheten" till att börja läsa in sig på kommande svårigheter... jag tolkade det som ledig.. o har haft en riktigt skön vecka... :D men trots att jag inte har läst en sida i nån lärobok under veckan o endast hade en 3 timmar lång föreläsning idag (fredag) så tycker jag det är riktigt skönt att det nu är helg! Jag är bara för slö!

RSS 2.0