Idol!

Nu ska jag skriva några rader om idol.... nej, inte programmet... utan om min idol.. jag fick nämligen en ny igår och det är ingen mindre än min egen lillasyrra! det här är typ vad som hände:

*mobilen ringer*
jag: hallå..
lena: hej det är lena! vad gör du?
jag: jag pluggar..
lena: jaha, vet du vad jag gjorde igår? *helt exalterad*
jag: jaa du var väl på hockeyn?  (modo spelade i swedbank i ö-vik där hon för övrigt bor)
lena: joo... det var skitbra o matchen var helt underbar, men förutom det?
jag: nä då vet jag inte...?
lena: ja alltså när jag kom hem från matchen så kom XX som bor i min korridor upp från O'Learys där hon hade sett matchen o sa att Foppa hade kommit dit..
jag: jaså?
lena: ja o då blev jag lite besviken över att inte jag också var på O'Learys o spanade in Foppa istället... men då sa XX att vaddå?, han sitter ju kvar... så då skyndade jag mig ner dit (de bor i samma hus som O'Leary's) o satte mig med några kompisar några bord bort o spanade... tyckte det var lite coolt...
jag: haha ok...
lena: ja sen var det väl inget mer med det, utan jag gick upp till korridoren igen o chattade med XX som undrade varför jag inte hade lagt in en stöt på Foppa... ja, varför gjorde jag inte det tänkte jag....
jag: hahaha
lena: jaa o det skulle ju vara riktigt coolt om jag köpte nåt i baren o bjöd honom på
jag: HAHAHA
lena: så jag sprang ner dit igen o fram till baren o köpte en öl...
jag: *skrattar så jag gråter*
lena: o sen gick jag fram till bordet där han satt o sa: ursäkta, jag tänkte bara höra om jag får bjuda dig på en öl?
jag: *kan inte längre prata*
lena: foppa såg förvånad ut men sa lite tveksamt...: jaaa... det får du väl? 
          lena: ja, men då vill jag ta kort med dig... 
          foppa: ok.. vart kommer du ifrån? 
          lena: östersund.... men du måste ju hålla i ölen på fotot!! 
          foppa: men då ser jag ju ut som en alkis... 
          lena: ja men det gör inget! 
*kort knäpps och lena är påväg därifrån när foppa tar tag i henne*
          foppa: men du... alltså du behöver inte bjuda mig på den här...
          lena: nej men jag vill det! 
          foppa: nej men.. verkligen... du behöver inte... 
          lena: äh det är lugnt!  
*lena lämnar kallt O'Leary's med orden "äh det är lugnt!"*

*jag skrattar fortfarande så jag gråter*
efter en stund, jag: haha jaadu... fy fan vad roligt! haha....
lena: ja, men nu måste jag gå till skolan.. vi hörs!

o givetvis måste jag ju lägga upp bildbeviset!

image27


helg!

Helgen - som började redan i torsdags efter det hemska seminariet, och som kändes som att den skulle bli extra lång - är tyvärr redan slut.. men den har ändå varit rätt skön!

I torsdagskväll var jag o Markus på O'Learys o tittade på när Elfsborg vann över dedär rumänska laget med ett konstigt namn! =P vi åt riktigt god (läs dyr) mat och hade det allmänt trevligt o mysigt på vår lilla dejt... =)

fredagen ägnades åt att kila på stan med karin för att leta glasögon till oss båda... Dagens iakttagelse var nog att man klart ser att den där nörd-trenden fortfarande håller i sig.. konstigt! kvällen var lugn framför tv:n med en drink i ena handen och ett eller två popcorn i den andra!

i lördags fick jag ett bryskt uppvaknande av en smått domderande cecilia som ringde o sa att jag allt fick ta o packa mig upp till henne för att plugga! snäll o lydig som jag är, gjorde jag naturligtvis henne till viljes. hon har även skrivit en fruktansvärd diktatorslista som jag är tvungen att följa för att hinna ikapp med mitt läsande... o hon hotar med att jag måste bjuda henne på en drink om jag inte klarar av schemat! Kanske är dags att redan nu börja skramla ihop pengar till minst en drink... undrar just om nästa lista blir snällare om jag häller i henne mer än en drink?? hmm... något som tål att tänkas på! =)

slutligen, idag har jag varit duktig o läst miljöbalken-boken som cecilia hade skrivit upp på schemat.... men dessutom har jag börjat smygläsa i en annan bok.. men det har jag inte talat om för henne... =P

nu behöver dock lövbiffen stekas!


En riktig dejtvecka!

Det är redan bara torsdag och lite drygt halva veckan har gått, men jag har ändå hunnit vara på två dejter. Nice! Den första gick av stapeln i tisdags hos Susanne i hennes supersnygga lägenhet. Dejtsällskapet var förutom jag själv, fyra tjejer från klassen. Vi lagade fylld ugnsbakad aubergine med mozzarellaost, vitlök, tomater m.m., åt grillad kyckling, vitlöksbröd och drack vin! Riktigt trevligt och riktigt gott!

Idag har varit en rätt jobbig dag, med ett jobbigt seminarium. Som tur var klarade jag mig mycket lindrigt undan alla kniviga frågor! Kvällen ska nu avslutas på O'Learys med middag och fotboll, där vi såklart ska heja på Elfsborg! Mitt dejtsällskap för kvällen - älskling!


Jag skyller på nollningen!

Jag har återigen fått påpekanden om att min blogg ligger livlös o nästan kippar efter andan i hopp om att få in lite ny information... men jag skyller på nollningen! visst, jag har inte varit iväg på nollning hela dagarna, och visst, det har inte ens varit nollning varje dag.. men det känns så! =) hur som helst har de senaste två veckorna varit sjukt roliga och våra nollor har varit bästa möjliga!

här kommer några bilder från nollningen, om det är någon som inte vill att bilden ska ligga uppe på nätet, så säg till!

image21
Aerobics på stan med främlingar! Härligt jobbat! =)

image26
Pose-ning på åhléns med två "please-get-me-the-hell-out-of-here-tjejer"!

image23
Filmsittning: vi har pippi, robin hood, men in black, britney spears och pink lady från grease (tror jag).. ni får lista ut själva vem som är vem =)

image24
we're the MIB's... karin påstod att hon var will smith... så jag fick vara den andra... =P


image25
Tre anledningar till att detta måste vara årets mest homo-erotiska bild:
1. Omfamningen
2. De slutna ögonen
3. Själva kyssen

(liten förklaring: lekarna vid dammen - förflytta en halstablett runt laget så fort som möjligt... det bör tilläggas att de vann!)


Jag tror dessa bilder får representera nollningen av juristerna 2007! Hoppas att nollorna hade lika roligt som oss! =)


Festens tid!

Ja, helgen har framför allt ägnats åt diverse festande. I fredags var det juristfest hos Cecilia och i lördags var det coctailparty med sällskapsspel hemma hos oss... måste säga att jag verkligen inte hade någon lust att dricka drinkar sådär dagen-efter-kvällen-före... men Cecilia envisades med att jag måste ta mig en återställare så blir allt bra igen! och jaa, jag vet inte om det beror på det trevliga sällskapet eller om en återställare faktiskt fungerar, men mitt illamående som hade präglat dagen var som bortblåst! :) o så blev det delad första plats för mig o markus i spelet också.. o det var ju bra för husfriden! :)

fick dock vakna upp på söndagsmorgonen o detta var det första man såg när man kom in i köket... *suck*
image18


ja, annat var det imorse när klockan ringde strax för 06.00... jag är verkligen inte gjord för att gå upp så tidigt på morgonen... men skolstart har det varit idag efter tre månaders långt sommarlov! aah det har varit så härligt! o ikväll fortsätter festandet - insparken av de nya juriststudenterna sätter igång o Karin har ända sedan vi nollades förra året pratat om att i år, då ska vi vara de där fulla faddrarna nere på Öbacka första kvällen! jaja vi får se hur det blir med den saken, men nåt som är skönt är iallafall att man har gjort bort den där hemska första-dan-som-student-o-jag-känner-inte-en-kotte-i-den-här-staden-dagen! :)

nej, nu måste jag ta tag i mitt liv som seriös student o fortsätta plugga.. cecilias diktatorslista verkar ha gett utdelning! :)

So long!


RSS 2.0