Nej, nej, nej!

Det gick åt skogen med lägenheten! :( Budgivningen startade idag kl 17, den som la första budet bjöd 25 000 över utgångspriset direkt. Vi hade satt 900 000 som tak, men vårt sista bud blev  på 910 000, sen la vi oss... Undrar hur mycket den gick för egentligen? Just nu känns det jävligt surt, vi hoppades verkligen att vi skulle få den! Men, men... livet går vidare och vi får väl helt enkelt fortsätta att leta...

Nervöst!

Igår bekräftade vi vårt intresse för lägenheten, och idag fick vi veta att budgivningen kommer att vara imorgon kl 17. Jag är riktigt nervös! Eller förväntansfull kanske är ett bättre ord... tänk om! Har dock inte alltför höga förhoppningar om att vi ska lyckas få den, men drömma går ju!

Jag väntar med spänning på morgondagen! (Håll tummarna för oss) ;)

Helg!

Äntligen! Men varför är den alltid för kort? Man tänker att man ska hinna med så mycket, men ändå så sitter man här på söndagen och undrar var helgen har tagit vägen. Hur som helst, vi var på bio i fredags och tittade på Morgan Pålsson - världsreporter. Den var riktigt rolig! Igårkväll hade vi en lugn hemmakväll och tittade såklart på Melodifestivalen. Tur att BWO gick vidare, men vad tänkte folk på när de röstade på "Upp o hoppa"?! Helt obegripligt!

Ja ja, annars har helgen ägnats åt mycket funderade fram och tillbaka, kalkylering, samtal m.m. Vi var nämligen på en visning av en lägenhet i torsdags och den blev vi väldigt sugna på! Tyvärr lär det vara fler som är det, med tanke på att det var rätt många där på visningen, bl.a. "Plus-Sverker" :p Så vi får se hur långt man har råd att hänga med vid budgivningen!

Och GRATTIS Sara! Det är meningen att du ska vara vuxen nu! ;p

Kultur och B-kändisar

Ja så kan man sammanfatta helgens äventyr! Blev skjutsade till flyget i fredags morse av Cecilia, sen flyg vi ner till Bromma flygplats. Där började de första B-kändisarna göra sig påminda, nämligen Emma Andersson och (det kanske till och med är fel att kalla henne B-kändis, men ändå...-->) Ann Wilson från Let's Dance-juryn. ;p

Efter denna enorma "kändis-injektion" åkte vi in till city, gick och käkade lunch på samma ställe som vanligt, nämligen Kungshallen! :) Efter att ha gått på stan ett par timmar tog vi sedan tåget till Uppsala. Träffade Markus familj och åt lite tårta innan det var dags för middag på Thai-restaurang!

Lördagen började med sightseeing i Uppsala, sedan besök i domkyrkan, på nåt annat museum där man kunde titta på silverbibeln, det blev fika på konserthuset och sen en snabbis upp till Uppsala högar, men det var så kallt att vi fick åka hem! Ja, nu har man varit kulturell för ett år framöver tror jag. ;p

På söndagen blev vi skjutsade till Arlanda och medan vi väntade på flyget hem så skymtade vi nästa B-kändis, han Klasse eller vad han heter från Trazan o Banarne! ;)

Nästan otroligt att det finns så kända människor i Sverige! Men ja, vi har sett dem! ;)

Carolina Gynning

Aah vad jag gillar den tjejen! Hon är så urflippad så hon blir helt fantastisk! Har precis kollat på ännu ett avsnitt av I huvudet på Gynning. Denna gång var hon i Moskva och beblandade sig med la creme de la creme. Va fan gjorde Dr Alban där? Och Ase of Base?! Snacka om 90's all over again! Och dessa påstods vara megastjärnor i Ryssland?! Haha, så jäkla komiskt!

Hur som helst, Carolina hängde med en 16-årig tjej som tydligen var stenrik. När hon inte var i skolan hängde hon på flådiga salonger o fick sitt hår fixat (trots det såg det ut som crap) och blev sminkad och fick naglarna fixade. Annars gillade hon att hänga med kompisar och festa, och som om det hela inte var nog så åkte hon runt i en Hummer som var helt klädd i rosa inuti. Ja vad ska man säga? Förresten så funderade hon på att hoppa av skolan nu, det var så tråkigt för hon fick inte ha höga klackar! Stackars lilla tjej... hon har det verkligen inte lätt!

Undrar förresten om det är som han, där där tokige israelen Chicky som hon träffade förra veckan sa, nämligen att Carolina är den nästa profeten? Tål kanske att tänkas på...


bra jobbat!

Min farmor fyller hela 94 år idag, det tycker jag är bra jobbat! Så GRATTIS farmor lilla!

Annars har dagen pretty much ägnats åt:

1. tre timmar på en föreläsning som antingen var allt annat än begriplig... eller så är jag bara väldigt dum...
 
2. sökt två jobb inför sommaren! skulle vara kanon att få nåt av dem!

3. väntat på Markus i 40 min i bilen utanför skolan... sådär lagom kul...

4. storhandlat - slog på stort o köpte nåt som lät fruktansvärt gott, nämligen blodapelsinsorbet! Men när densamma skulle provsmakas så grusades dock inställningen ganska snabbt när jag upptäckte att det var små ingefärsbitar i... kan det överhuvudtaget finnas någon rimlig förklaring till det? uäck! hatar när det ska vara massa bitar av saker i typ yoghurt o sånt...hua!

5. väntat på att studiemotivation skulle infinna sig... behöver jag tillägga att det var förgäves? *suck* det var lika bra att slänga sig ner i soffan o kolla på fotbollen istället!

Nu är jag laddad inför Juristens dag imorron! Lena kommer upp igen o förhoppningsvis får vi plats på föreläsningen med Annika Öster, chefsåklagaren i Haga-mannen-rättegången! 









 

härligt!

Har haft en härlig helg! har dock gått o blivit förkyld så jag var lagom pigg o aktiv på skolan i fredags, åkte hem o hade en lugn o skön hemmakväll med god mat o trevligt sällskap! Lena har varit här ett par dagar o hon var faktiskt även med på skolan i fredags.. har varit riktigt skönt att bara vara hemma o ta det lugnt..

tyvärr missade jag ett studiebesök igår på kvinnojouren som förmodligen var väldigt intressant, får se om jag har möjlighet att smita med på något av de andra tillfällena! :)

imorse när jag vaknade mådde jag mycket bättre än de senaste förkylningsdagarna, så jag hade tänkt ägna dagen lite pluggande, men tydligen så strejkade min hjärna! istället åkte jag o hämtade ut min tenta, sen åkte jag ner på body shop på stan o shoppade ett oliv-body butter.. sen drog jag iväg på apoteket o köpte en ny handkräm... oliv såklart! så om nån tycker att det luktar lite "oliv-igt" här o där så är det bara jag, ok? ;p finns förresten hur många body butter som helst på body shop som jag skulle vilja ha! funderade på att ta den som luktar kokos, men jag vågade inte... markus tyckte min nya piña colada-parfym luktade jätteäckligt! =/ så då tog jag oliven istället så får vi se vad betyget blir! ;D

(påminnelse till Ann: kom ihåg att inte boka upp 15 februari!!!) ;p
 

RSS 2.0