Varför ska man göra det lätt när man kan göra det roligt o svårt?! ;P

Ännu en maratondag på skolan... Har både hunnit med att bli utskämda och få eld i baken! Varför ta den lätta och självklara vägen när man kan göra det så mycket roligare o krångligare!? ;D Men det är sånt man får ta! :P

Nu är jag riktigt laddad inför morgondagen! inte direkt för att det är valborg... utan för att vi äntligen ska få vår nya lägenhet! imorron 10.30 ska jag iväg för att "inspektera och godkänna" städningen... sen 11.30 är det dags för själva överlämnandet! då ska vi dit o mäta o greja.. det kommer bli riktigt kul!

Det blir antagligen en tur ner till IKEA i Sundsvall på fredag också! :D

...

Nu är jag helt slutkörd! Har varit i skolan hela dagen o haft ett tre timmar långt rättegångsspel.. skyndade mig hem för att röja upp i det kaos som rådde i vår lägenhet.. skulle nämligen komma en person o titta på vår lägenhet som ju har legat ute... hon har precis gått hem.. o det lät som hon gillade den... tur att hon inte såg hur det såg ut för ett par timmar sen.. =p

vi har inte hunnit äta middag än... så mitt huvud känner sig hyfsat fräscht.. =S dags för det nu!


Så ja... äntligen måndag snart!

Om det inte märktes, så var jag lite lätt ironisk när jag skrev rubriken... Men jag tycker det är så konstigt var all tid försvinner egentligen. Jag har sagt det förut, o nu säger jag det igen; varför känns det som att det är söndagkväll varenda dag? Veckorna bara flyger iväg!

Den här helgen har ägnats åt bäddsoffe-letning, diverse annan möbel-letning, tapet-letning, grekisk buffé-ätning, drink-drickande med trevligt sällskap och allmän slappning.

Slutsats:
1. det är trevligt med helg  
2. det är trevligt att leta möbler o tapeter
3. det är riktigt otrevligt att det inte finns några snygga bäddsoffor till ett överkomligt pris!

Imorron är det alltså måndag igen, vi ska avsluta civilprocessen med ett rättegångsspel på tre härliga timmar imorron eftermiddag. Därför måste jag stryka vitskjortan nu!

Längtar till sommar o sol...

Har lite lätt inspirationsbrist just nu, speciellt gällande skolan. Det är mycket på G just nu känns det som, o det mesta är ganska rörigt...

Var iallafall på en superbra föreläsning idag som handlade om hatbrott mot homosexuella. Helt fruktansvärt hur en del människor fungerar... sjukt!

Tre saker att se fram emot:
1. Grekisk restaurang på fredag
2. Vi får vår nya lägenhet om en vecka
3. Åker till värmen med halva släkten i juni, 11 pers är inbokade! =D
    Blev hur glad som helst när jag i söndags satte mig för att slö-titta på När & Fjärran. Då ägnades hela     
    programmet åt just det hotell vi ska åka till!
    Det var riktigt kul att se!
image37 

Fula Bettan

Äntligen har härliga Ugly Betty börjat igen! Har dock inte fattat det här med att ha säsongspremiär i mitten av april, men men...

Varför har man förresten inte döpt programmet till Fula Bettan här i Sverige? Hade ju vart hur kul som helst! ;)

Imorron väntar en lång dag på skolan, är inte van med 4 timmar föreläsning! Man blir förslappad på juristprogrammet tror jag... ;p

Denivit

Tydligen har jag någon gång anmält mig för att få testa gratis produkter i utbyte mot att "dela med mig av mina upplevelser till andra", dvs. helt enkelt göra reklam för grejerna. Fick nämligen hem ett paket innehållandes 10 flaskor Denivit tandkräm som det är meningen att jag ska testa själv och dela ut till folk. Så om någon känner sig sugen på lite Denivit tandkräm - let me know!

Så, nu har jag reklamat klart för dagen! ;)

Nu väntar tvättstugan... kul kul!


Dags för nya tag!

Nu var det längesen jag skrev här igen, vilket jag har fått påpekanden om. Så nu ska jag återigen försöka bättra mig på att uppdatera. Det återstår att se hur det kommer att gå med det. :)

Det som framförallt har hänt sen sist är att vi har varit uppe i vår fjällstuga o firat papi som fyllde 60 år! Storkalas uppe på fjället o sen efterfest nere i ladan. :)

image30
Utsikt från vår altan på stugan

image31

image33

Har också hunnit med en tur till huvudstaden, där jag bland andra träffade min kära vän Ann som jag inte ser så ofta nuförtiden. Mycket trevligt!

Gårdagskvällen började med en fördrink hos Cecilia o Erik, som firade 5 år tillsammans! Fördrinkandet fortsatte sedan under bilfärden ner till vårt mål för kvällen, Ö-vik! Där åt vi middag på en mysig liten restaurang med god mat o dessert! Trevlig kväll med trevligt sällskap helt enkelt!
  
 

RSS 2.0