Det e mycke nu!

Ja herregud, det har hunnit vara sista april, kristi flygare under samma vecka! På valborg kom Lena upp och kvällen firades stillsamt med grillning o drinkar.. sen hann vi precis ner till brasan nere på campus innan den hade hunnit falna... ;P därefter blev det lite fler drinkar hos cecilia o erik på kvällen!

På torsdagen åkte vi ner till Ö-vik, till mormor o så kom mamma o pappa dit också. Hann även med ett IKEA-besök under helgen. Inhandlade lite grejer till vår nya lägenhet som vi tyckte att vi behövde! ;) Har ävenb hunnit med att vara lite o sommarstugan o grilla "på riktigt", härligt!

Nu har vi bråttom att hinna fixa iordning lägenheten med målning och mosaik-sättning inom 4 veckor. Sen är det dags för flytt! Därför har jag inte tid att stressa över tentan, den känns mindre viktig just nu... Men det är kul att måla o fixa, lägenheten blir lite med personlig om man får bestämma färger o sånt själv! Har faktiskt handlat lite färg som vi ska ha o dessutom kommit överens om en annan färg vi ska ha i vardagsrummet! Inte illa! ;D 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0