Vi ska flytta!

Japp, det stämmer. Var som sagt på lägenhetsvisning i måndags, eller rättare sagt var vi på två lägenhetsvisningar. Den ena kändes alldeles för lik lägenheten vi hade nere i Borås... fast inte på det där bra sättet, utan det var nåt som gjorde att det bara kändes NEJ! Den andra lägenheten som var likadan som den vi tigare var med och bjöd på, kändes bra. Lite liten, och som sagt, väldigt fult inredd! :P Vi hade dock inga större förhoppningar om att kunna köpa den, eftersom mäklaren till och med sa att såna där gavellägenheter brukar vara värda ca 50 000 mer än "vanliga"... o den förra vet vi ju inte hur mycket den gick för, med en bra bit över 900 000 iallafall, så vi hade inga större förhoppningar.

Men, vi hade riktigt tur! I torsdags, efter ett smärre kaos här hemma så blev vårt bud högst! Allt gick supersnabbt, mindre än två timmar efter mäklaren ringde första gången satt vi nere på kontoret och skrev på köpekontraktet! =)

Får se när vi ska ha det stora flyttlasset sen, lägenheten blir ledig fr o m 1 maj... ska bli hur kul som helst! o vi kommer att ha 200-300 meter till skolan!

Igår efter skolan åkte vi på en liten shoppingtur för att kika på tapeter o sånt... slutsats: det kommer att bli svårt att komma överens om tapetval! :P Men vi hittade några iallafall som båda gillade.. Sen funderar vi på att ta bort kaklet ovanför diskbänken o sätta dit svart/grå mosaik... frågan är hur svårt det är? På alla tv-program ser det ju så himla lätt ut... vi ska nog göra ett försök iallafall! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0